Manchester United alistas Old Traffordil Nemanja Vidici ja Cristiano Ronaldo väravatest Milano Interi 2:0 ja oli sama tulemusega parem ka kahe mängu kokkuvõttes.

AS Roma suutis Juani väravast võita Arsenali 1:0, kuid lisaajale järgnenud penaltiseerias kaotati 6:7. Arsenali esimene lööja Eduardo ei suutnud penaltit realiseerida, kuid järgnevad seitse meest (Van Persie, Walcott, Nasri, Denilson, Toure, Sagna, Abou Diaby) jõudsid sihile.

FC Barcelonal, kes oli võõrsil viigistanud Lyoniga 1:1, ei tekkinud korduskohtumises probleeme. 5:2 võidumängus lõid Barcelona väravad Thierry Henry (2), Lionel Messi, Samuel Eto'o ja Keita. Avapoolaja lõpus juba 0:4 kaotusseisu jäänud prantslaste väravad lõid Jean Makoun ja Juninho.

FC Portole piisas koduväljakul 0:0 viigist Madridi Atletico vastu, et veerandfinaali pääseda. Otsustavaks said võõrsil löödud väravad – Hispaanias oli mäng lõppenud 2:2.

Teisipäeval pääsesid veerandfinaali Liverpool, Chelsea, Münchaeni Bayern ja Villarreal. Seega mängivad 8 parema hulgas 4 klubi Inglismaalt, 2 Hispaaniast ning üks Saksamaalt ja Portugalist.

Veerandfinaalid loositakse reedel, 20. märtsil.

Meistrite Liiga, 11.03:
Porto - Atlético 0:0 (avamäng 2:2)
Barcelona - Lyon 5:2 (avamäng 1:1)
AS Roma - Arsenal 1:0, penaltid 6:7 (avamäng 0:1)
Man. United - Inter 2:0 (avamäng 0:0)