Ibrahimovic on portugallasest treeneriga koos töötanud Milano Interis, kus ta mängis aastatel 2006-2009 ning hakkab kuulduste kohaselt tema käe all mängima ka uuel hooajal Manchester Unitedis.

"Kui ma Interist lahkusin, ütlesin, et meie koostöö jäi küll lühikeseks, aga see oli hea aeg. Ma ei tea, kuidas oleks temaga uuesti koostööd teha. Eks näis, kuidas asjad lähevad," vahendab Daily Mail Ibrahimovici sõnu.

Kui Zlatanit survestati ManU spekulatsioone konkreetsemalt kommenteerima, vastas ta: "Ma ei anna garantiisid. Ma ütlesin, et mulle on Premier League'ist tehtud konkreetseid pakkumisi ning vaatame, mis saab. Olen rääkinud Mourinhoga Interist lahkumisest saadik iga päev. See pole mingi saladus. Meil on temaga head suhted ning me hoiame ühendust, aga me pole sel nädalal rääkinud. Olen temaga mitmeid aastaid suhelnud ja see on kõik. Mida te veel teada tahate, öelge?"

Küsimusele, kas Mourinho sobib Unitedi peatreeneriks, vastas Ibrahimovic: "Ma arvan, et see on suurepärane samm. Kui sa tahad action'it, siis sa tood Mourinho. Ma usun, et ta viib klubi tagasi tippu. Kuhu iganes ta läinud on, on ta seal alati võitnud. Ta teab, mida ta teeb. Kui sa tahad võita, siis tood sa Mourinho."

Rootsi koondis valmistub sõprusmängudeks Sloveenia ja Walesiga. Euroopa meistrivõistluste finaalturniir algab nende jaoks 13. juunil mänguga Iirimaa vastu, samas alagrupis on veel Itaalia ja Belgia.

BBC teatel on Mourinho kolm päeva kestnud kõnelused Unitediga lõpule jõudnud ning klubi avaldab ametliku pressiteate mehe palkamisest reedel. 53-aastane portugallane kirjutab ilmselt alla kolmeaastasele lepingule.