Houllieri peamine mure Prantsusmaal toimuva veerandfinaali avamängu eel on brasiillase Juninho distsiplinaarkaristus, mis ei lase meeskonna mängujuhil osaleda.

“Kui sa kaotad oma parima mängija, on see tõsine löök. See oleks sama kui Milan peaks mängima Kaka või Ševtšenkota. Kuid me suudame seda kaotust korvata, kui iga platsile pääsev mängija annab endast maksimumi,” sõnas Houllier uefa.com-ile.

“Meie eesmärk avamängus Milani vastu on võita ja hoida oma värav puutumatuna. Ma olen öelnud oma mängijatele, et nad oleksid kannatlikud, kuna kindlasti ei teki palju võimalusi,” lisas Lyoni peatreener.

AC Milani juhendaja Carlo Ancelotti läheb tänasele mängule vastu pärast nädalavahetusel Itaalia liigas saadud 3:1 võitu Fiorentina vastu. “Meie meeskond on heas konditsioonis ja seda nii füüsilises kui psühholoogilises plaanis. Meistrite Liiga on meie suur eesmärk ja ma loodan, et Milan lööb Prantsusmaal vähemalt ühe värava.”

Milani jalgpallur Kaka sõnas, et tema koduklubi on kahtlemata õnnelikus seisus, et Juninho ei saa Lyoni poolel osaleda. AC Milan peab täna läbi ajama Jaap Stami, Cafu ja Paolo Maldinita, kes on vigastatud.