“Üritame võita. Loodame kolme punkti,” oli Bilici selge sõnum. “Samas teame, et võitmine ei saa kerge olema. Eesti mängib hästi organiseeritud meeskonnamängu.”

“Vaatasime Eesti mänge Iisraeli ja Makedooniaga ning peab tunnistama, et teie meeskonnal oli palju ebaõnne. Me ei tohi endale Tallinnas vigu lubada,” lisas Bilic.

Eesti meeskonna plussidena nimetas horvaatide juhendaja eelkõige meeskonnatööd. “Hästi organiseeritud mäng, jõuavad palju joosta. Peamine trump ikkagi meeskonnamäng.”

Eraldi tõi ta Eesti koondislastest esile ründaja Andres Operi, kes aga eelolevas mängus vigastuse tõttu ei osale.

Praegusest liidrikohast alagrupis ei lase Bilic end uinutada. “Rahvuskoondisega on vähe mänge ja me ei või vääratada. See ei ole klubijalgpall, kus sul on hooaja jooksul mitukümmend mängu.”

Horvaatia koondise tähtmängija Niko Kovac tunnistas, et loodab homme juba avapoolajal näha oma meeskonda jõudmas ühe kuni kahe väravani. “Neli aastat tagasi võitsime Tallinnas 1:0 ja jõudsime väravani alles 75. minutil. Loodan, et seekord jõuame väravani rutem.”

Kovaci sõnul võib asjaolu, et Eestil pole veel valiktsüklis punktiarve avatud, horvaatide jaoks just negatiivset mõju avaldada. “Eesti tahab oma toetajatele näidata, et oskavad paremini mängida ja et tabeliseis ei näita täit olukorda” lisas Kovac.