Liverpool mängis eile õhtul Crystal Palace`i vastu 3:0 eduseisu maha ja piirdus  3:3 viigiga. Võidupunktideta jäämine tähendab Liverpoolile suure tõenäosusega ka meistritiitli kaotust.

Vahetult pärast mängu lõppu ilmus Tottenhami Twitteri lehele teade: "Jõhker, kuid väga naljakas. Suurim kapitulatsioon pärast Newcastle`it 1990ndatel." Postituse juurde oli lisatud video, kus esmalt Liverpool juubeldas Manchester City võitmise järel ning seejärel näidati Crystal Palace`i 3:3 viigiväravat ja BBC intervjuust välja lõigatud Palace`i naervat peatreenerit Tony Pulist.

Tottenham kõrvaldas säutsu kiiresti, kuid mitu Inglismaa veebisaiti jõudis Liverpooli mõnitavast postitusest juba uudise teha.

Täna esitas Tottenham ametliku vabanduse: "Vabandame kõigi ees, keda see postitus solvas. See teade ei olnud saadetud Tottenhamiga seotud inimeste poolt."

Viimati 1990. aastal Inglise meistritiitli võitnud Liverpool juhib hetkel Premier League`i, kuid ühe mängu vähem pidanud Manchester City on vaid punkti kaugusel. Tiitlivõidu kindlustamiseks nelja punkti vajaval Cityl on jäänud mängida veel kodus Aston Villa ja West Hamiga. Liverpooli viimane mäng on kodus Newcastle Unitediga.