Uus mammuttehing teeb Portugali koondislasest maailma enimteeniva jalgpalluri. Kontrahti allkirjastamine toimus täna Santiago Bernabeu staadioni VIP-boksis kohaliku aja järgi kell 13.45, mil anti ka selleteemaline pressikonverents.

Selle lepingu järgi teenib Ronaldo edaspidi Gareth Bale'ist hooaja jooksul kaks korda rohkem ning peaks mehe ego Hispaania suurklubis taas pisut kergitama. Mäletatavasti osteti ju Bale Tottenhamist suurema summa eest, kui Ronaldo omal ajal Manchester Unitedist.

"Cristiano mängib Madridi Reali eest veel järgmised viis aastat. Ta on ning jääb alatiseks madridistaks (Reali fänniks - toim)," vahendab marca.com Perezi sõnu.

Ronaldo lisas: "Siin jätkamine on privileeg. Olen väga õnnelik. See on minu jaoks väga eriline päev. Tänan oma fänne, kuna nende pärast ma siin ju olengi."

Küsimusele palga kohta vastas Ronaldo: "See ei ole kõige tähtsam asi. Raha on tähtis, kuid pole kunagi olnud minu jaoks prioriteet. Mind ei huvita, kas ma olen esimene või kolmas kõrgemapalgalisem mängija. Tunnen ennast lihtsalt hästi."

Ronaldo senine leping oleks kestnud 2015. aastani, nüüd on ta Reali hingekirjas veel vähemalt 2018. aastani. Selleks ajaks on tal vanust juba 33 aastat.

"Manchester on minevik. See siin on nüüd mu kodu," vastas aastas 17 miljonit eurot teenima hakkav Ronaldo küsimusele oma kunagise koduklubi kohta.