Esimesed rünnakud Korsika saarel leidsid aset juba enne avavilet soojenduse ajal, kui ligi sada kodufänni väljakule jooksis ja külalismeeskonna mängijaid taga ajasid. Levivad isegi videod, milles on näha, kuidas staadioni turvamehed Lyoni palluritele jalahoope jagavad.

"Bastia fännid hakkasid Gorgelini (Mathieu Gorgelin - Lyoni väravavaht) väravasse palle lööma. Ta üritas koos Memphis Depayga neid eemale ajada, misjärel fännid neid ründasid," rääkis endine Lyoni kaitsja Jeremy Berthod tiimi ametlikule telekanalile. "Mängijad kogunesid kobarasse. Nad olid koos treeneritega väga šokeeritud. Niipea, kui see oli juhtunud, ei tahtnud enam keegi riietusruumist välja tulla ja seda matši pidada."

Kuigi Lyoni pallurid tahtsid juba enne mängu, et see edasi lükataks, vilistas kohtunik ligi 30 minutit planeeritud algusest hiljem mängu käima. Turvamehed ei suutnud aga fänne jätkuvalt ohjeldada ning teist poolaega Prantsuse jalgpalliliidu otsusel Korsikal enam ei mängitud.

Hiljem rünnati staadioni kõrval ka Lyoni meeskonna bussi.

Vaid kolm päeva varem jäeti fännide vägivalla tõttu katki Lyoni Euroopa liiga kohtumine Türgi klubi Besiktasega.

REGARDEZ BIEN LE STADIER !! Le mec vient carrément en courant attaquer les joueurs mais on est où là ?? #SCBOL @LFPfr @OL pic.twitter.com/pTzTioa0RY
— Rafael (@Raf_Yezir) April 16, 2017