ManU võitis viimati suure tiitli 2012/13 hooajal, kui Ferguson juhtis oma viimasel aastal Unitedi Inglise meistritiitlini. Sel hooajal on Manchesteri suurklubi ainsaks tiitlilootuseks veel FA Cup, kus on jõutud veerandfinaali.

Ferguson sõnas Sky Sportsile, et Unitedi sellele hooajale on tõsise jälje jätnud vigastused ning unustada ei tohiks ka koosseisu muudatusi.

"Imelihtne on olla kriitiline," kaitses legendaarne šotlane Van Gaali. "Mõnede asjade suhtes tuleb olla realistlik - tal on olnud tohutult palju vigastusi. Phil Jones on mänginud vaid seitse mängu, Ashley Young, Antonio Valencia, Luke Shaw on suured kaotused. Pole vahet, mis meeskonda sa juhid, sellise kaliibriga mängijate puudumine annab oluliselt tunda."

"Teine aspekt, mida kiputakse unustama, on see, et koguni viis mängijat teeb Unitedis debüüthooaega. Neist kaks on noored Anthony Martial ja Memphis Depay, kes on väga hea perspektiiviga," lisas Ferguson.

"Sel hooajal on võimaluse saanud mitmed noored mängijad. See on väga hea. Näiteks Rashford on sensatsiooniliselt hea, parim üle mitmete aastate," kiitis Ferguson hollandlase valikuid.