Eesti meister Tallinna Levadiaga ei pikendanud lepingut Konstantin Vassiljev, Artur Kotenko ja Maksim Smirnov, kes on kõik avaldanud soovi leida endale uus tööandja välismaal.

Ats Purje siirdus hiljuti Soome klubisse Turu Inter, lahkusid ka leedulased Vitoldas Cepauskas ning Marius Dovydenas. Ilmselt lahkub ka Andrei Šadrin.

Nende lahkujate kõrvale saab Levadia kirjutada vaid ühe juurdetulija nime, Tartu Maag Tammekast pealinna siirdunud väravavahi Kert Küti.

Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo sõnul pole esialgu plaanis lahkunud pallurite asemele väljastpoolt klubi uusi värvata. “Arvestades viimaste aastate majandustulemusi ja jalgpallis valitsevat olukorda, pole saladus, et meiegi püüame võimalikult kokkuhoidlikku poliitikat rakendada,” lausus ta.

Petersoo sõnul tugevdatakse koosseisu Levadia järelkasvuga. Seega võib järgmisel hooajal suure tõenäosusega tiitlikaitsja ridades mängimas näha Sander ja Eino Purit, Taijo Tenistet, Igor Morozovit, Vladislav Tšurilkinit, Anton Aristovi, Miroslav Rõškevitšit ja Aleksei Paninit.

“Koosseis on piisavalt tugev, et medalite pärast võidelda, kuigi kullaheitlus Floraga tuleb muidugi karm,” ennustas Petersoo.