Patterson-Ward rääkis ajalehele Daily Mail, et nad seksisid oma 15-kuulise tulise romaani ajal iga päev. Paar läks lahku pärast mitut tüli, mille käigus naine väitis, et on seksinud Chelsea tähtjalgpalluriga.

"Eva salvas mulle, et ta oli ühe meie tüli ajal ka Chelsea mängijaga maganud. Ma ei usu, et see tõele vastab," rääkis mees.

"Eva sõnul lõi üks Chelsea jalgpallur talle kogu aeg külge. Mees olevat riietusruumis paljalt ringi käinud ja hoolitsenud selle eest, et naine teda ikka hästi näeks. Pärast mängu olevat mees Eva enda hotellituppa kutsunud ja hiljem paljalt ukse avanud... Ma arvan, et Eva ütles seda mulle vaid seetõttu, et mind vihastada. See oli õel," sõnas Patterson-Ward, kes läks naisest lahku 2013. aastal.

41-aastane Eva Carneiro sattus skandaali eelmisel nädalal, kui jooksis Chelsea ja Swansea City mängu üleminutitel platsile, et ravida Eden Hazardi. See ajas vihale peatreener Jose Mourinho, sest Hazard pidi mõneks ajaks platsi kõrvale minema ja niigi vähemuses mänginud Chelsea jäi väljakule üheksakesi.

"Vahet pole, kas sa oled varumeeste pingil istuv klubi kit man, arst või sekretär, sa pead mängust aru saama," kritiseeris Mourinho toona oma arste. "Olen meditsiinibrigaadis väga pettunud. Nad käitusid impulsiivselt ja naiivselt. Hazard ei olnud vigastatud, ta oli lihtsalt väga väsinud."