Äärekaitsja Taijo Teniste ja Sogndal külastasid Tromsöt ning kõik kulges kenasti, kuniks eestlane 23. minutil vigastuse tõttu väljakult lahkuma pidi, kirjutab Soccernet.ee. Sogndal suutis poolajani seisu hoida, kui teise poolaja tabamustest saadi Joel Lindpere endiselt tööandjalt 0:3 kaotus.

Keskkaitsja Karol Metsa koduklubil Stavangeri Viking kohtus samuti võõrsil Sarpsborgiga ning sai samuti skooriga 0:3 kaotuse. Mets tegi kaasa täismängu ja sai 77. minutil kollase hoiatuskaardi.

Kaitsja Enar Jäägeri koduklubil Oslo Valerengal läks Sandefjordiga veidi paremini, aga üldiselt siiski halvasti. Kodus 6778 pealtvaataja ees mänginud Valerenga jäi avapoolaja lõpus penaltist kaotusseisu ja kuigi 49. minutil tehti seisuks 1:1, ei suudetud sellest skoorist kinni hoida - 73. minutil lõi Sandefjord 2:1 võiduvärava. Tunniajase mängu järel sai Valerenga kaitsja Jonatan Nation teise kollase ja ühtlasi punase ning kaks minutit hiljem pääses platsile Jääger.

Liigatabelis on kolme punkti peal olevad Valerenga ja Sogndal vastavalt 8. ja 10. kohal, nulliga jätkav Viking on viimasel ehk 16. tabelireal.