Õigused hõlmavad Barclays Premier League’i kõigi 38 vooru kajastamist spordikanalil Viasat Sport Baltic nii Viasati DTH-platvormil kui kaabeltelevisiooni ja IPTV partnerite kaudu. Üle kantakse enam kui 100 jalgpallimatši, mida kommenteerivad Eesti enda spordikommentaatorid, lisaks näidatakse erisaateid liiga tipphetkedest, jalgpalluritest ja muust huvitavast.

Viasat Sport Baltic esindaja ja kommentaator Kalev Kruus: "Barclays Premier League on üks populaarsemaid ja oodatumaid jalgpallisündmusi igal hooajal ning loomulikult on meil väga hea meel neid mänge jätkuvalt oma vaatajatele näidata. Erinevalt eelmisest hooajast on meil nüüdsest suurepärane võimalus näidata enamust Premier League’i mängudest otseülekannetena, erandiks on samaaegselt toimuvad matšid, mis kõik paratamatult korraga otse-eetrisse ei mahu."

Lisaks Barclays Premier League’ile võimaldab pikendatud leping näidata ka UEFA Meistrite Liiga, UEFA Euroopa Liiga, Inglise FA karikavõistluste, Saksamaa karikavõistluste DfB Pokal ja Saksamaa meeste rahvusvõistkonna kodumänge.

Tuleval talvel kannab Viasat Sport Baltic eksklusiivselt üle 2014. aasta Sochi taliolümpiamänge ning 2016. aastal Rios toimuvaid suveolümpiamänge. Käesoleval hooajal näidatakse kanalil veel ka Euroopa meistrivõistlusi korvpallis (FIBA Eurobasket), FIBA maailmakarikavõistlusi (FIBA World Cup), Turkish Airlines’i euroliigat, vormel 1 (F1), IIHF-i jäähoki maailmameistrivõistlusi, Kontinental Hockey League’i, ATP tenniseturniire ja mitmeid teisi erinevate spordialade rahvusvahelisi kõrgliigasid.

Viasat on osa Euroopa juhtivast meediagrupist Modern Times Group (MTG). MTG on suuraktsionär Venemaa juhtivamas sõltumatus telekanalis ning number üks kommertsraadiojaamade operaator Põhjamaades. Viasat Broadcasting on juhtiv tasuta ja tasuliste tele- ja raadiokanalite operaator Skandinaavias ja Baltimaades ning tegutseb lisaks ka Bulgaaria, Tšehhi, Ungari, Sloveenia, Venemaa, Ukraina jpt teleturgudel. Viasati meelelahutuskanaleid (nt TV1000, Viasat Sport Baltic, Viasat History HD) edastatakse enam kui 100 miljonile vaatajale 35 riigis.