"Ma ootan sind, mees!" ütles Aubameyang Boltile CNN-i vahendusel. "Loodan sind ühel päeval näha ning sind proovile panna!"

Gaboni koondislase sprindikiiruseks 30 meetril on 2013. aastal mõõdetud 3,7 sekundit, mis on kiirem kui Boltil selle maa peale. Maailma kiireima mehe Bolti 100 meetri rekord on 2009. aastast 9,58. Jalgpallur ei täpsustanud, millise distantsi peale ta Boltiga on valmis võidu jooksma.

Bolt vastas: "Inimesed tahavad mind alati välja kutsuda. Ta teab, et ma võidan."

Bolt, kes on juba osalenud Manchester Unitedi treeningutel, avaldas soovi külastada ka Dortmundi, mille juhid ja treenerid jamaikalase hea meelega vastu võtavad. "See pole nali ega reklaam, vaid midagi, mis on juba ammu otsustatud," ütles Dortmundi juhatuse esimees Hans-Joachim Watzke.

"Bolt küsis meilt paar nädalat tagasi, kas ta võiks meiega treenida. Ütlesin, et pole mingit probleemi. Treener Thomas Tuchel on sellega samuti päri."

Watzke ei täpsustanud, millal võib Bolti nende juurde oodata, kuid eeldatavalt võõrustavad nad teda pikema mängupausi ajal või uue hooaja ettevalmistusperioodil.

The world's fastest footballer vs. the world's fastest man. @Aubameyang7 vs. @UsainBolt
30 meters
Who wins? https://t.co/m7T26zWlSs pic.twitter.com/U09fjOzXTB— CNN Sport (@cnnsport) November 30, 2016