Renata Ranieri tunnistas ajalehele La Repubblica, et vaatas ka ise tiitli otsustanud kohtumist ning puhkes nutma, kui Chelsea Eden Hazardi väravast 2:2 viigistas.

"Lõpuvile kõlades puhkesin nutma. Claudioga rääkisime alles hiljem, sest enne teda helistasid mu lapselapsed ja mu poja nõod. Ta oli nii õnnelik. Me kõik oleme. Saame lõpuks lõõgastuda."

"Ma vaatasin igat mängu, see oli üks katkematu emotsioonide jada. Ta helistab mulle iga õhtu ja hoiab mind kõigega kursis. Kui täna hommikul spordilehed ostsin ja pealkirju nägin, olin rahul. Pean tunnistama, ma ei uskunud, et ta Leicesteriga võidab. Ta leidis need mängijad... Ütleme nii, et ta leidis head poisid. Ta ütles mulle, et nad treenisid alati nagu tõelised professionaalid," jätkas Renata Ranieri.

"See polnud meeskond täis tšempione. Ma tean, et ta on Inglismaal õnnelik. Nad kohtlevad teda alati hästi. Ta on end seal taasleidnud. Romas (kus Ranieri veetis 18 kuud ja lahkus 2011. aastal) ei koheldud teda austusega."

Tol viimasel lõunasöögil sõi Ranieri emaga steiki siguriga. "Enne lahkumist ta sõi veel maasikaid sidruni ja suhkruga. Mu poeg hoiab end vormis, seega ta küsib harva eelrooga. Rääkisime natuke Leicesterist, aga ta tahtis lõõgastuda. Ta oli minuga kaks tundi ning ütles siis, et klubi president korraldas talle tagasilennu Inglismaale. Ütlesime nägemist ja ta läks Ciampino lennujaama poole."