Henri Anieri koduklubi jäi reedel Celticule alla suurelt 0:5. Sektor, kus Celticu fännid istusid, nägi pärast kohtumist aga trööstitu välja.

Lisaks toolidele lendasid staadionil suitsupommid ja signaalraketid. Šotimaa jalgpalliliit otsustab võimaliku karistuse üle pärast mängu delegaadi raporti lugemist, vahendab BBC.

"Esiteks ei vaata me toolide lõhkumisele läbi sõrmedele ega taha näha pürotehnika väljakule viskamist," seisis rühmituse Green Brigade avalduses.

"Kuigi niimoodi käitunud isikud polnud meie grupist, tunnistame fakti, et need sündmused leidsid aset meie plakatite taga ning selles alas viibinud fännid olid meie grupiga seotud, olgu nad siis meie liikmed või mitte. Meil peaks olema oma sektoris viibivate inimeste üle suurem kontroll ning see on meie viga, et sellised vastuvõetamatud sündmused aset leidsid. Teeme kõik, et sellised stseenid ei korduks."

Ühtegi vahistamist staadionil kohapeal ei registreeritud, kuid Glasgow klubi on algatanud oma uurimise ning kaasanud toolide lõhkujate välja selgitamisesse ka Šoti politsei.

BBC kirjutab, et staadionil süüdati 18 suitsupommi, 3 ilutulestikku ja üks signaalrakett. Üks roheline suitsupomm maandis ka Celticu väravavahi Fraser Forsteri lähedale.