Celticu peatreener Gordon Strachan oli ajalehele sõnanud: “Mul on Davidi telefoninumber. Ta on suurepärane jalgpallur, kes on endiselt väga heas vormis. Ta võib veel vabalt järgmised 3 aastat tipptasemel mängida.”

Beckhami leping Realiga saab läbi käesoleva hooaja järel ja Inglismaa koondise ekskapten pole siiani nõustunud Realiga lepingut pikendama.

Beckhami palkamise vastu on huvi ilmutanud ka Londoni klubi Tottenham, kuid Sunday Telegraphi andmetel on kahtlane, kas Beckham Inglismaale naasta soovib.

Gordon Strachan kommenteeris pühapäevast Sunday Telegraphi kirjutatud artiklit järgnevalt: “See oleks suurepärane, kui me suudaks Beckhami palgata. Ära iial ütle iial, aga… Samas on meil eelarve nii pingeline, et ma kardan, et meie klubi tegevjuht Peter Lawwell sai Beckhamit meiega seostava loo lugemise juures südamerabanduse.”

Lisaks viskas Strachan nalja ka David Beckhami abikaasa Victoria aadressil. “Tal on päikesest kõrini ja tal pole midagi ühe korraliku vihmasaju vastu, mis kestab 10 kuud aastas,” lisas Celticu peatreener.