“Ma soovitasin oma mängijatel loobuda friikartulite ja ketšupi söömisest ning eelistada Vahemereäärsete riikide toitu,” sõnas Capello Briti meediale.

“Kui meeskond valmistub mänguks ja sööb koos, siis peavad mobiiltelefonid olema välja lülitatud,” lisas Capello. “Mängijad on väga kergelt minu korraldusi aktsepteerinud, mis näitab, et tegemist on tõeliste professionaalidega.”

Itaallane loodab, et inglased hakkavad mängima ka pisut sellist jalgpalli, mis on omane Kesk- ja Lõuna-Euroopa riikidele. “Tahan näha, et koondise mängus oleks pisut ka Prantsusmaa, Itaalia, Kreeka ja Hispaania mängustiili. Miks mitte ka Portugali ja Horvaatia oma. Kõige tähtsam on aga, et platsil oleks terviklik ja kompaktne meeskond, mitte aga pelgalt 11 mängijat.”

Itaallane on rahvuskoondise tuleviku osas optimistlik. “Ma ei arva, et Inglismaa peatreeneriks olemine on midagi “võimatu missiooni” sarnast. Siin on võimalik edu saavutada küll.”

Samas valmistab Capellole endiselt muret, et Inglismaa meistriliiga mängijatest vaid 40% on inglased. “Itaalia liigas on kohalikke mängijaid 64%, Hispaanias 63, Prantsusmaal 57 ja Saksamaal 53%. Selles osas on vaja küll midagi muuta,” kinnitas Capello.