26-aastane pallur ei suutnud Liverpoolis kuidagi kanda kinnitada ning lõi 2014/2015 hooajal Inglismaal vaid neli väravat, siirdudes seejärel laenulepinguga AC Milani, kus ta sama mannetult jätkas. Prantsusmaal on ta seevastu juba viie mänguga sahistanud võrku kuuel korral.

"Klopp ei tundnud mind, rääkisin temaga vaid korra. Ta ütles, et ma läheksin kuhugi mujale, teeksin kõvasti tööd ja tuleksin siis tagasi," ütles Balotelli Sky Italia vahendusel. "Seega ma ütlesin neile "Nägemist!" ning et me ei kohtu enam kunagi."

Samas tunnistas Balotelli, et tal oli ka endal Liverpoolis ja AC Milanis kohanemisraskusi. "See polnud kellegi süü. Need polnud minu jaoks ideaalsed keskkonnad. Ma ei teinud oma mängus või käitumises midagi valesti, küll aga sain ma vigastada ning see on midagi, mida ma saan kontrollida."

Nice juhib kaheksa vooru järel (6 võitu, 2 viiki) Ligue 1 tabelit ühe punktiga Monaco ees, olles ainus meeskond, kes veel kaotusi tunnistanud pole. Pariisi Saint-Germain jääb kolmandana Balotelli klubist maha nelja silmaga.

Viimases mängus lõi Balotelli 86. minutil 2:1 võiduvärava Lorienti vastu ning saadeti esimesel üleminutil teise kollase kaardiga enneaegselt duširuumi.