Esimese etapi neljast parimast meeskonnast FC Atletik, AK Viimistlus, Tamme Auto ja Augur pääses seekord poolfinaali vaid FC Atletik ja Tamme Auto. Uute tulijatena mängisid ennast medaliheitlusse esimesel etapil ebaõnnestunud meeskonnad Arctic Spas ja Gazmjas, kelle koosseisus mängivad jalgpallistaarid Artur Kotenko ja Konstatin Vasiljev.

A-grupist pääsesid edasi Gazmjas ja FC Atletik ning B-grupist Arctic Spas ja Tamme Auto.

Gazmjas mängis poolfinaali väga enesekindlalt ja võitis tulemusega 5:0 Tamme Auto meeskonda ja pääses finaali.

Teises poolfinaalis kohtusid alagrupi mängudes heas hoos olnud meeskond Arctic Spas ja esimese etapi võitjameeskond FC Atletik. Mäng oli väga tasavägine ja nauditav. FC Atletik läks Evgeni Kurjanovi väravatest juhtima 2:0, kuid ka Arctic Spas meeskonnal oli mitmeid väga häid väravavõimalusi, mida aga ei suudetud realiseerida. Lõpuks suutis selle turniiri parim väravakütt Ott Purje kaotusseisu küll vähendada, kuid rohkemaks ei jäänud enam mänguaega ja finaali läks teistkorda järjest FC Atletik.

Kolmanda koha mängus alistas Arctic Spas, Kert Haavistu, Ott Purje ja Aivar Sosi väravatest 3:2 Tamme Auto.

Finaalmäng oli tõeline maiuspala, kus mängu normaalaeg ja ka lisaaeg lõppesid viigiliselt 1:1 ja lööma mindi penalteid. Penaltite löömise sarjas sai särada Gazmjas meeskonna staarväravavaht Artur Kotenko, kes tõrjus mitu FC Atletiku mängijate penaltit ja viis oma meeskonna Talveliiga esimese etapivõiduni.

Peale viite Talveliiga etappi, pääsevad kaheksa parimat meeskonda mängima 15. märts toimuvale finaalturniirile, kus selgub Eesti parim futsali meeskond, kes saab auhinnatud 100 000-kroonise auhinnatšekiga.

Järgmine etapp juba 26.jaanuar Kalevi Spordihallis.