25-aastane ja 192 cm pikkune Olivier Giroud on Prantsusmaa meistri Montpellier` ründaja. Lõppenud hooajal lõi Giroud oma koduklubi eest 36 mänguga 21 väravat ja püüdis sellega mitmete suurklubide tähelepanu. 2011. aasta novembris tegi Giroud debüüdi ka Prantsusmaa koondises, kui pääses sõprusmängus Belgia vastu platsile vahetusest. Prantsusmaa koondise peatreener Laurent Blanc valis nüüdseks juba kuue koondisemänguga ühe värava ja kolm väravasöötu andnud Giroud ka käimasolevasse EM-koondisesse.

Giroud on juba teine ründaja, kelle Arsenal uueks hooajaks ostnud on. Mõned kuud tagasi sõlmiti leping Saksamaa koondisega praegu EMil mängiva 27-aastase Lukas Podolskiga. Seni tundub vähemalt, et Arsene Wenger on ostutaktikat muutnud ja sel aastal ei soetatagi enam kõik uued mängijad augusti viimasel nädalal nagu eelmisel suvel.

Arsenali meeskonda peaks ründajatest jääma kindlasti Theo Walcott ja võib-olla ka Robin van Persie. Kui sellesse seltskonda lisada veel Giroud ja Podolski, siis tekib kõigi eelduste kohaselt Arsenalis kõva konkurents ründaja positsioonile.