Just sellise arvamusega tuli välja eurosport.com Arsenali ülevaates. Nende jalgpallivaatlejate hinnangul on Arsenalil algaval hooajal kindlasti väga raske konkureerida meistritiitli eest Chelsea ja Manchester Unitediga.

Arsenali plusspoolele kantakse nende noor koosseis, keda ei saa enam kogemuste puudumises süüdistada. Kuigi nende keskväli ei paista silma oma võimsuse ja tugevusega, on neil samas seal väga oskuslikud söötjad ja väga liikuvad mängijad. Kaitsepaari Kolo Toure — William Gallas peab Eurosport Premier League`i üheks kindlamaks, lisaks ootavad nad Robin van Persielt arenguhüpet tipptasemel ründajaks. Tugev pluss on ka tipptreener Arsene Wengeri jätkamine.

Lisaks ei pea Arsenal algaval hooajal kuulama Jose Antonio Reyesi ja Julio Baptista kurtmist, et ilm on paha ja Inglise mängustiil liiga jõuline.

Negatiivse poole pealt tuuakse esile eeskätt Thierry Henry lahkumist ja asjaolu, et suvel pole meeskonda piisavalt tugevdatud.

Peamiseks konkurendiks Arsenali jaoks on Eurospordi arvates nende Londoni rivaal, Tottenham, kes üritab võtta neljandat ehk viimast UEFA Meistrite Liigasse pääsu tagavat kohta. Chelsea ja ManU kõrval peaks esikolmikus lõpetama ka Liverpool, kes on suvel märkimisväärselt oma meeskonda uuendanud.

Arsenali viimase kümne hooaja kohad Premier League`is (2006/07 kuni 1997/98): 4/4/2/1/2/1/2/2/2/1.

Arsenali võimalik algkoosseis sel hooajal:
Jens Lehmann, Emmanuel Eboue, Kolo Toure, William Gallas, Gael Clichy, Aleksander Hleb, Gilberto Silva, Cesc Fabregas, Tomas Rosicky, Robin van Persie ja Eduardo da Silva.
Varus: Manuel Almunia, Justin Hoyte, Johan Djourou, Philippe Senderos, Armand Traore, Bacary Sagna, Abou Diaby, Denilson, Theo Walcott, Emmanuel Adebayor ja Nicklas Bendtner.

Inglismaa meistriliiga 1. voor:
11. august:
Aston Villa v Liverpool
Bolton v Newcastle
Derby v Portsmouth
Everton v Wigan
Middlesbrough v Blackburn
Sunderland v Tottenham
West Ham v Man City
12. august:
Arsenal v Fulham
Chelsea v Birmingham
Man Utd v Reading