Pijpers tegi reedest pühapäevani kiirvisiidi Eestisse. Kohtus paljude vanade tuttavatega, kuid külaskäigu ajendiks oli Janno Kivisilla pulmapidu Palmse mõisas.

Praeguse Eesti koondise treeneri Jelle Goesiga ei ole Pijpersi suhted just parimad, kuid enda kinnitusel ei ole ta unustanud, et Eestis sai Goesiga mitu aastat head koostööd tehtud.

Meenutades oma lahkumist, mis toimus suure tüli saatel, kinnitab Pijpers, et sellist lõppu polnud kellelegi vaja „.See oli halb nii mulle, koondisele, FC Florale kui ka alaliidule, arvan. Mina igatahes ei tahtnud sellist lõppu,” kinnitab ta.

Kuuldes, et Aivar Pohlak ei välista tulevikus hoolimata kõigest Pijpersi Eestisse tagasi kutsumist, kinnitab eestlaste endine peatreener, et põhimõtteliselt oleks ta nõus. ”Loomulikult. Miks mitte? Oli mis oli, pettumusi ja tülisid on võimalik unustada,” ei näe ta takistusi.

Kasahstanis on Pijpersil praegu 2+2 leping, millest möödas vaid üks hooaeg. „Kui nemad tahavad mu jätkamist, jään sinna. Aga kui koostöö ei toimi, tuleb lõpetada. Rahanumber ei loe,” räägib mees.