Jalgpalluri kohta haruldaselt pika (203 cm) ründaja esimeseks välisklubiks oli Rumeenia meeskond Cluj. Pärast kolme edukat hooaega, mis sisaldasid ka väravaid Meistrite Liigas, siirdus Traore 6 miljoni euro eest Krasnodari Kubani, kus tal õnnestus pooleteist aasta ehk 38 mänguga lüüa 18 väravat.

Kubanis säranud mängumehe ostis 2012. aasta suvel 12 miljoni eest endale Mahhatškala Anži. Koos Samuel Eto`oga ründes mänginud Traore tegi ka Dagestanis head tööd, lüües 29 mänguga 13 väravat.

Lõppeva aasta suvel sai Anži omanikul Suleyman Kerimovil meeskonna kehvadest esitustest villand ning lühikese ajaga müüdi maha sisuliselt kogu põhikoosseis, teiste seas ka Eto`o, Juri Žirkov, Igor Denisov ja Willian.

Ka Traore peatse müümise osas polnud kahtlust. Elevandiluuranniku koondislast seostati nii Manchester Unitedi kui Liverpooliga, ent Sport-Ekspressi andmetel on ta jõudnud lepinguni hoopis Prantsusmaa suurklubi Monacoga, kellel ei tohiks sarnaselt Anžile suure palga maksmisega probleeme olla. Tehing tehakse ametlikuks jaanuaris, mil avaneb üleminekuaken.