Arsenali koduleht ei täpsustanud lepingu pikkust ega üleminekusumma suurust, kuid Inglise meedia teatel teenis Chelsea mehe müügist 11 miljonit naela. 

33-aastane Cech tegi 11 aasta jooksul Chelseas kaasa üle 400 mängu, võites mitmeid klubi kui ka individuaalseid tiitleid. Premier League'i parimaks väravavahiks on mees nimetatud kolmel aastal.

"Petr Cech on mängija, keda olen imetlenud juba pikka aega ning ma olen väga rahul, et ta on otsustanud meiega liituda. Ta on mitme hooaja jooksul tõestanud end kui üks silmapaistvamaid väravavahti maailmas ning kindlasti on ta meie meeskonnale tugev täiendus," ütles klubi kodulehel Arsenali peatreener Arsene Wenger.

Cech lisas: "Olen Arsenaliga liitumise üle väga põnevil ega jõua ära oodata, et nende hooaja ettevalmistusega saaksin liituda. Mul on jalgpalli vastu sama pühendumus ja edu järele sama suur nälg nagu oma karjääri alguses ning mulle meeldivad väljakutsed, mida Premier League'is mängimine pallurile pakub. Kui Arsene Wenger mulle oma ambitsioonidest ja sellest, millist rolli ta mul meeskonnas näeb, rääkis, oli otsus tehtud."