Eurosport kirjutab, et AC Milani esindajad saatsid täna oma delegatsiooni Inglismaale lõpule viima tehingut, mille kohaselt tuuakse Tevez Itaaliasse. Londonis Tevezi esindaja Kia Joorabchianiga kohtuva seltskonna eesotsas on Interi asepresident Adriano Galliani.

Pole teada, kas tegemist on laenulepingu või ostuga, kuid City peatreener Roberto Mancini viimastest väljaütlemistest on jäänud mulje, et Tevezi niisama laenule andmisest inglased eriti huvitatud pole.

Kui Morattilt küsiti, kas ta arvab, et Tevez liitubki nüüd AC Milaniga, ütles itaallane: "Ma arvan küll nii. See on ju jalgpall."

Jääb hoopis Manchesteri?

Mancini teatas pärast septembrikuist Meistrite liiga kohtumist võõrsil Müncheni Bayerniga, et seal mängimisest keeldunud Carlos Tevezi jaoks tema tiimis enam kohta pole ning on seni oma lubadusest ka kinni pidanud.

Sky Sport 24 teatab aga, et kuna AC Milani brasiillasest ründaja Alexandre Pato, kes kuulduste kohaselt oli liitumas Paris Saint-Germainiga, lükkas täna prantslaste pakkumise tagasi ja jääb Itaaliasse, siis seoses sellega jooksis liiva ka Milani tehing Carlos Tevezi osas. Ehk, nagu Sky väidab, jääb Tevez lõppkokkuvõttes ikkagi Manchesteri.

Huvitav, kas itaallased pöörasid siis uudist kuuldes kannapealt tagasi?

Tevez ise viibib füüsiliselt juba pikemat aega kodumaal, kus ta hoiab end kuulduste kohaselt vormis golfimänguga.