AC Milan, kes oli nädal tagasi kodusel San Siro staadionil teinud Bayerniga 2:2 viigi, lõi eile avapoolaja keskel nelja minutiga kaks väravat ja otsustas sellega mängu saatuse. 27. minutil jõudis sihile Clarence Seedorf ja 31. minutil Filippo Inzaghi.

AC Milani väravavaht Dida tegi hea mängu, tõrjudes suurepäraselt Lukas Podolski ja Mark van Bommeli löögid. Ka Milan oleks võinud rohkem väravaid lüüa, kuid Oliver Kahn end rohkem üle mängida ei lasknud.

Bayerni peatreener Ottmar Hitzfeld ei varjanud mängu järel oma pettumust. “Saime Itaalias 2:2 viigi ja meil oli hea võimalus poolfinaali jõuda. Meil oli ka täna ebaõnne, et me ei jõudnud ennem väravani, see oleks võinud mängule hoopis teise käigu anda. Milan sai kahest väravast enesekindlust juurde ja lõpuks oli Milan selgelt parem meeskond,” sõnas Hitzfeld.

Bayern pole nüüd alates 2001. aastast, mil nad Meistrite Liiga võitsid, enam poolfinaali pääsenud.

AC Milani poolfinaalvastane on Manchester United.

Liverpool, kes oli veerandfinaali avamängus võitnud Hollandis PSV Eindhoveni 3:0, võitis eile kodusel Anfieldil hollandlased 1:0 ja pääses kolmanda Inglismaa klubina poolfinaali. 64. minutil jäid külalised Dirk Marcellise eemaldamise järel kümnekesi, neli minutit hiljem suunas Peter Crouch väravasse Robbie Fowleri tsenderduse.

Liverpooli poolfinaalvastane on Londoni Chelsea. Poolfinaalidega alustatakse aprilli lõpus (24.-25.04).