Ühtegi konkreetset kandidaati ta hetkel veel välja pakkuda ei osanud, vaid pigem lihtsalt utreeris tulevikuvariantidest rääkides. Naisterahvas karme Vene jalkakarusid juhendamas oleks muidugi omamoodi vaatepilt.

Euroopa meistrivõistluste viimase alagrupimängu järel, mille Venemaa kaotas 0:3 Walesile, ütles Slutski: "Arvan, et pärast sellist suurturniiri peab keegi teine töö üle võtma." Ametlikku avaldust tagasi astumise kohta veel ei kõlanud. Aga väga muudeks variantideks ka ruumi ei jäänud.

Kui temalt küsiti, kuidas peaks koondis 2018. aasta koduseks MM-iks valmistuma, vastas ta: "Esmalt peamegi treenerit vahetama. Ma pean võtma kogu vastutuse. Mul oli aega valmistuda ja otsida sobivaid mängijaid ning kuna me ei suutnud edu saavutada, on kehv tulemus ilmselgelt minu süü."

Eile Venemaa meedias sõna võtnud Mutko teatas, et kui Slutski tahab, võib tema koht talle isegi alles jääda.

"Isegi naine võib treeneriks saada. Kui Slutski lahkub, võib asemele tulla ka välismaalane. Aga ma tahaksin, et Venemaa kodanik oleks selles ametis," vahendab TASS Mutko sõnu.

"Slutski teeb varsti otsuse, kas ta tahab koondise peatreeneriks jääda. Venemaa spordiministeerium arvestab siiski veel tema kandidatuuriga. Aga tema leping hakkab lõppema."