Belglased olid aga kannatlikud, nad ei läinud endast välja ja ootasid oma momendi ära. Mängu murdehetk tuligi kohe teise poolaja algul, kui iirlastel oli standardolukord, kuid neile pandi poolkontra kiirelt vastu. Iirlased ei jõudnud kaitsesse tagasi, Kevin De Bruyne sai äärelt läbi ja andis täpse tsenderduse Romelu Lukakule, kes lõi oma võimaluse kindlalt ära.

Pärast seda võis aimata, mis juhtub. Iirlased pidid oma rünnakud üles võtma, nad said ka kerge surve peale, aga belglaste väravavaht Thibaut Courtois’le nad kogu mängu jooksul erilist ohtu ei kujutanud.

Iirlaste rünnakud jätsid aga belglastele ruumi ja pärast teist väravat oli mäng ka otsustatud. Belglased mängisid targalt, kannatasid ja lõid oma võimalused lõpuks ära.

Kas Belgia on just favoriit turniiri võidule, kuid nad näitasid selles mängus oma klassi ja tõestasid, et kõik peavad nendega arvestama. Ka Itaalia vastu ründasid nad korralikult, kuid esimene oli neile selline sisse elamise mäng ja seepärast võivad belglased jõuda veel kaugele.

Iirlased on rünnakul jäänud veidi nõrgaks. Nad võivad kaitses korralikult istuda, aga kui üks ära lüüakse, siis on nad raskustes. Viimases voorus saab olema huvitav, mis koosseisu itaallased nende vastu panevad ja kas sellega tekib ka Iirimaal veel võimalus.