Pedaja lubas võtta reisist maksimumi. „Vaatame ära neli EM-i alagrupimängu ning kindlasti tahame minna ka Disneylandi ja tuhlata ringi Pariisi metroos. Jalkafännidele tahame enamasti näidata seda, mis toimub telgitagustes ja tänavatel ning tuua kõigile koju kätte selle meeletu jalkamelu. Mina olen metsik jalkafänn ning head sõbrad Martti ja Siim tunnevad hästi, kuidas kogu seda emotsiooni videosse võluda. Nii saavad kõik huvilised kaasa elada!“ lubas ta.

Oma elamustest ja kogu melust teevad mehed videosid ja fotosid ja kirjutavad postitusi Triobeti lehel www.triobet.ee/et/euros ja Triobet Eesti lehel Facebookis www.facebook.com/triobetee. Esimesed postitused lähevad üles 10. juunil. Tiiser on juba üleval, vaata lähemalt.

Lauri Pedaja jalgpallikirg ulatub 1998. aastasse, mil Prantsusmaal peeti maailmameistrivõistlused. „See oli aeg, kui mina armusin jalgpalli. Nüüdki hoian kindlasti pöialt korraldajamaale ja salaja taskus ka Saksamaale, Hispaaniale ja Belgiale. Mu lemmikklubi on muidugi FC Barcelona, aga ma ei saa hispaanlaste poolt tugevalt olla, kuna seal mängivad ka Reali mehed!“ muigas Pedaja.

Lauri, Martti ja Siimu lennutab Prantsusmaale Eesti suurim spordiennustusportaal Triobet, mis tähistab tänavu juba kümnendat tegevusaastat.

Jaga
Kommentaarid