Terve kohtumise vältel lõid mõlema meeskonna fännid hea atmosfääri. Eriti paistsid silma Rootsi toetajad, kes teleekraanil eredates toonides särasid ning silma paistsid.

Iirimaa alustas kohtumist hästi ning omas paremaid šansse. Kuid Iirimaast rohkem jäi mulle hoopis negatiivse poole pealt silma Rootsi ründemäng eesotsas Zlatan Ibrahimoviciga. Rootsi jaoks andis aga positiivse tõuke nende kaitsemäng, kuna täna tuldi väga hästi toime Iirimaa standardolukordade ning tsenderdustega.

Teine poolaeg algas sealt, kust esimene lõppes. Iirimaa alustas taas teravalt ning terve kohtumise vältel suurepärase pallikäsitlusega säranud Wes Hoolahani tabamusest mindi ka kohtumist juhtima. See sundis aga Rootsit ärkama, mis neil vaikselt ka õnnestus. Rootslastel õnnestus initsiatiiv saada, mis päädis kauni söödukombinatsiooni järel löödud väravaga, kuigi palli aitas võrku Iirimaa kaitsja.

Pärast väravat tundus mulle, et mäng rahunes mõlemalt poolelt ja kuigi tekkis mitu pulssi kõrgendanud momenti, siis midagi liigselt erilist ega mängu saatust otsustavat momenti ei suutnud kumbki meeskond enam luua. Iirimaa tegi täna tugeva esituse, kuid Rootsil on veel varu. Grupiseisu tegi avamängu viik ääretult põnevaks, sest mõlemat meeskonda ootavad ees kohtumised tugevate Belgia ja Itaalia koondistega.