Vahendame spordisuve ühel suurvõistlustel toimuvat otse sündmuste tulipunktist. Reporter Rasmus Raidla reisib linnast linna ning toob koju kätte nii otseselt jalgpalli puutuvad uudised ja reaktsioonid kui staadionivälise melu.

Delfi ja EPL-i sporditoimetuse juhi Andres Vaheri sõnul on elu näidanud, et jalgpalli suurturniirid pälvivad lugejate-vaatajate hulgas olümpiamängudega võrreldava tähelepanu. „Sestap on meie suur eesmärk ja soov pakkuda võimalikult mitmekesist ja sisukat kajastust. Reporter kohapeal, Eesti parimate ekspertide kommentaarid, mängude statistika reaalajas, kolme eri põlvkonna Eesti tippjalgpalluri omavaheline võistlus, lisaks mõistagi EM-il toimuva värvikas ja pidev kajastus blogivormis. Nimetatu on vaid osa sellest, millega suudame loodetavasti rahuldada ka kõige nõudlikuma jalgpallihuvilise vajadused," sõnas Vaher.

Ta lisas: „Erilist heameelt tunnen, et meie vahendusel jõuavad igast mängust lugejateni Eesti suurimate jalgpalliasjatundjate hinnangud. Nii avaneb nende kuumade nädalate jooksul võimalus teada saada, mis mõtted tekkisid Magnus Pehrssonil, Mart Poomil, Ragnar Klavanil, Raio Piirojal, Konstantin Vassiljevil, Martin Reimil, Tarmo Rüütlil, Aivar Pohlakul ja veel tervel real endistel ja tänastel tippmängijatel, treeneritel, kohtunikel ning alajuhtidel. Tänase seisuga on meie ekspertide nimekiri koguni 30-liikmeline. Taoline raskekahurvägi peaks andma selge põhjuse ja lisaväärtuse, miks häälestada end lisaks telekast nähtule just meie lainele."

Võida auhindu!

Mõistagi on Delfi Spordi lehelt pidevalt võimalik leida ka kogu infot EM-i ajakavast, tulemustest, koosseisudest, aga ka turniiri telgitagustest.

Samuti toimub Delfi Sport Facebooki lehel ennustusmäng. Delfi turundusjuhi Lauri Toomsalu sõnul ei piirdu jalgpalli EM-i kajastamine ainult uudisteportaali lugudega. "Delfi Sport Facebooki lehele tuleb interaktiivne ennustusmäng, kus saab igapäevaselt vastata erinevatele küsimustele ja võita auhindu. Jalgpalli EM on suur spordisündmus ja teeme kõik selleks, et seda mitmekülgselt erinevates kanalites esile tuua," kommenteeris Toomsalu.

Delfi Sport on Eesti suurim spordiportaal, mida loeb igakuiselt rohkem kui 290 000 inimest, peaaegu pooled neist tulevad läbi mobiilsete seadmete.