"Meil on suured plaanid ning meie eesmärk jääb samaks - pääseda viimase 16 hulka. Tahame jõuda sinna, kus me peame olema," ütles Conte mängujärgsel pressikonverentsil.

"Oleme täna õnnelikud, homme natuke õnnelikud ning siis peame valmistuma juba Rootsi mänguks, kuna kahe aasta tagused sündmused on hästi meeles - alustasime Inglismaa vastu hästi, aga kaotasime siis Costa Ricale. See haav on nii fännide kui mängijate peas veel värske."

Belgia loots Marc Wilmots ei jäänud oma hoolealustega sugugi rahule. "Me tegime individuaalseid eksimusi ning Itaalia esimene värav pani neid soodsasse olukorda. Teisel poolajal tahtsime rohkem rünnata, mistõttu võtsingi Radja Nainggolani välja. Tõin sisse Dries Mertensi, sest tahtsin vasakul äärel rohkem tegevust näha," rääkis Wilmots.

"Lukakul polnud kõige parem õhtu ja De Bryune oskab ka paremini mängida, aga praegu pole aega nendele keskenduda. Me peame ennast kokku võtma, kui tahame 16 parem hulka pääseda."

Belgia väravavaht Thibaut Courtois: "Olen väga pettunud. Ma ei usu, et me endast kõik andsime, välja arvatud viimased minutid, kui me paar momenti lõime, aga värava löömiseks sellest ei piisanud. Paremad võimalused olid ikkagi Itaalial. Nad olid hästi organiseeritud ja taktikaliselt parem meeskond. Õnneks lõppes teine mäng (Iirimaa - Rootsi) 1:1. Nüüd peame kaks ülejäänud mängu võitma ja püüdma olla parem meeskond."