"Austame Inglise meeskonda ja igat mängijat sellest. Peame tegema suurepärase mängu, et meil šanssi jääks. Aga me oleme ennegi suuri riike võitnud. Kui me keskendume vaid endale, on meil hea võimalus," ütles Bjarnason täna koondise peatuspaigas Annecys.

"Meid alahinnates teete suure vea," lisas ta veel.

Island on sellel turniiril viigistanud Portugali ja Ungariga 1:1 ning võtnud viimase hetke väravast 2:1 võidu Austria üle, kuid treener Lars Lagerbäcki sõnul ei tohiks ta mängijad sellega veel rahulduda.

"Ma usun alati iga mängu eel, et see on võimalik võita ning nende meestega ongi nii. Meil oli eile meeskonna koosolek, kus ma koos teise treeneri Heimiriga (Heimir Hallgrimsson - toim) ütlesin, et me ei tohiks veel rahulolu tunda. Oleme astunud alles esimese sammu. Kuid see, mis me järgmistel päevadel treeningutel teeme, on nüüd kõige tähtsam. Me ei ole oma seniste esitustega rahul, eriti mis puudutab rünnakut. Tahaksime Inglismaa vastu astuda järgmise sammu," rääkis Lagerbäck.

Bjarnason rääkis veel, et oli nooremana suur Manchester Unitedi fänn ning viskas sellele turniirile kohaselt ühe "särginalja". Küsimusele, kas pärast mängu läheb Wayne Rooney'ga särgivahetuseks, vastas ta: "Kui ta minult särki küsib, siis ma annan talle selle, jah."

"Rooney on suur mängija ning olnud Inglismaa koondises pikki aastaid. Tal on palju kogemusi. Ta pole ilmselt oma parimat mängu sel turniiril veel teinud ning loodetavasti ei tee ta seda ka meie vastu."