"Arvan, et me mängisime hästi, aga ei kasutanud oma võimalusi ära. Poisid on pettunud, et me võitu ei saanud, aga me saame siit palju positiivset kaasa võtta. Nägime 90 minutit soliidsed välja. Selline esitus väärinuks võitu," vahendab BBC Sport koondise kapteni Wayne Rooney sõnu.

"Me teadsime, et venelastel on ohtlik pikk mees ees, kes hakkab peapalle võitma ja kahjuks selle pealt nad oma värava saidki. Aga punkt on punkt ja me peame siit edasi minema."

Inglaste peatreener Roy Hodgson: "Kui sa lased endale minut enne lõppu värava lüüa, on see kibe pettumus. Kui me võtame teisest poolajast ära ühe halva 15-minutilise perioodi, siis ülejäänud aja oli kontroll täielikult meie käes. Oleksin olnud rahul 1:0 võiduga. See polnud küll räige eksimus, aga me läheme siit siiski ära viigi, mitte võiduga. See maitseb nagu kaotus, sest me valmistusime juba võitu tähistama. Nüüd meil seda võimalust enam pole."

Venemaa juhendaja Leonid Slutski: "Mu mängijad olid kuni lõpuvileni mängus sees ja päästsid viigi, mis tundus keeruline ülesanne. Inglismaa domineeris mängu, aga me suutsime neid ja nende ohtlikke ründajaid siiski ohjeldada. Üritasime neid intensiivsuse poolest üle trumbata. Inglismaa on üks planeedi kiireimaid meeskondi, seega ma ei tea, kas me selles õnnestusime. Mis puutub uutesse mängijatesse - Roman Neustädterisse ja Aleksandr Golovini - siis nad näitasid EM-ile vajalikku taset."