"See uudis šokeeris hommikul kõiki. Läksime eile magama teadmisega, et Suurbritannia ilmselt jääb Euroopa Liitu. Kahjuks seda ei juhtunud ning meie suurim mure on, et nende valik põhjustab doominoefekti," rääkis Torino Juventuse veterankaitsja.

"Ma ei usu, et see majanduses midagi muudab. Ainus mure on, et see võib kaasa tuua referendumi teistes riikises. Mul on kahju, et pärast suurt tööd Euroopa ülesehitamisel on see hääletus Euroopa rahulolematuse sümboliks. Me peaksime ühiselt pingutama ja leidma sellistele probleemidele lahendusi."

"Referendum Itaalias? Ma ei usu, et Itaalia toetaks Euroopast lahkumist. Kui ei olda rahul, hääletatakse muutuste poolt, isegi kui sul pole kindlat plaani, ning ma arvan, et just see Inglismaal juhtuski."

"Ma olen lugenud nii palju asju. See juhtus nii lühikese aja jooksul ning Suurbritannia lahkumine Euroopa Liidust tekitab kurbust. Võib-olla see ei muuda eriti midagi, aga nii tähtsa riigi poolt on see halb signaal."

Itaalia koondis andis täna pressikonverentsi Montpellieris, kus Azzurri valmistub kaheksandikfinaaliks Hispaaniaga. Nelja aasta taguse EM-i finaali kordusetendus toimub esmaspäeval kell 19 Pariisis.