Nimelt määrati Põhja-Prantsusmaa linnadele Lille'ile ja Lensile päevadel, kui nad EMi mänge võõrustavad, alkoholi müügikeeld. Nii ei tohiks alkoholi müüa ei poodides ega lähedal asuvates tanklates.

Samuti otsitakse läbi iga linna sisenev auto ning leitav alkohol konfiskeeritakse. Linnas asuvatel baaridel on lubatud mängupäevadel müüa üks õlu inimese kohta.

Rääkides Walesi ja Inglismaa fännidega, siis mingeid karme kontrolle nad küll ei märka. "Minul läheb siin baaris vähemalt neljas õlu!" karjub Coventryst pärit Marcus.

Ta lisab, et korraldus tänavusel EMil jätab soovida, kuid oma süü konfliktide tekkimisel on ka Inglismaa fännidel endil. "Näiteks läksid Inglismaa fännid eile vist nii Lensis kui Lille'is omavahel kaklema. Polnud mingeid venelasi neile vajagi. Täielikud idioodid!"

"Aga ka korraldajad võiks asjad pisut läbi mõelda. Lensi jõudes tervitasid meid kümned politseibussid, aga kui teel siia Lille'is peatusime, siis oli raudteejaamas vaid paar turvatöötajat. Ning just oli ju Venemaa mäng lõppenud ja nende fännid liikusid seal ringi! Kus siis oht suurem on, kas venelaste ja inglaste vahel või Inglismaa ja Walesi fännide vahel, kes on sisuliselt samast riigist?" lisas ta.

Inglismaa - Walesi mäng algab täna kell 16.00, staadionil viibiv Delfi vahendab sündmuste käiku otseblogi kaudu.