Oli näha, et Ungaril oli kohe algusest peale kindlus, et nad on alagrupist edasi. Lisaks võttis nende uskumatu koll Portugali natukene rajalt maha. Portugali esimese värava puhul näitas klassi Ronaldo, kes andis Nanile täiesti perfektse söödu liini taha.

Teist poolaega oli väga huvitav vaadata. Selgelt oli näha, et Ungari tugevuseks on standardolukorrad. Nad lahendasid neid kolm korda lausa suurepäraselt. Õnn on ikka selle poolel, kes proovib. Nad otsisid oma võimalusi ja kasutasid need väga targalt ära. Hea meel on selliste väiksemate võistkondade üle. Ungari mängis lihtsat, loogilist ning võimetekohast jalgpalli. Ei mõeldud üle, ei keerutatud liigset söötu. Samas teadsid nad täpselt, kuidas mängida ning kuidas surve alt välja tulla. Ei pandud lihtsalt pikka, vaid otsiti sööduga oma võimalust. Mängiti väga lihtsat õpikujalgpalli.

Samas mängiti ka väga targalt. Kui oli vaja palli hoida, siis nad hoidsid. Nad üritasid palli viia sinna, kus vastastel oli vähem mängijaid. Kui ungarlased võitsid kaitseliini ees palli, siis andsid nad selle kõigepealt ühele äärele ja sealt mindi edasi. Polnud nii, et jõuti kahe-kolme sööduga liini taha. Hoiti pikemalt palli ning anti aega teistele tõusta. Samas ei tõustud meeskonnana nii kõrgele, et taha oleks palju ruumi jäänud, ei tormatud pea ees rünnakule. Suur osa kohtumisest olid ungarlased oma poolel üsna kompaktsed ning agressiivsed. Ega Portugal vähemalt avapoolajal hambad ristis ei punninud ka. Nad said latist viimasel hetkel üle, kuigi latt värises kõvasti.

Ma usun, et Portugal võib tugevamate vastastega hätta jääda. Kui Portugal kiiresti rünnakule tuli, jäid nende kaitseliinis vahed suureks. Ungari suutis ju paar olukorda ka mängust luua. Portugali mäng on üldse kuidagi ümmargune olnud. Palli on vallatud, aga enne tänast oldi ju ainult üks värav löödud. Eks nad peavad nüüd mõtlema, kuidas ka edaspidi pallid väravasse saada.