Kuigi Saksamaa väravat ei löönud, siis polnud tegu nendepoolse saamatuse vaid hoopiski Poola kaitse- ja poolkaitseliini suurepärase tegutsemisega – tihtipeale kipuvad vastased sakslastele alla jääma füüsiliselt ning duellides, kuid poolakad olid ülesannete kõrgusel. Saksamaa suunati äärde ja kui tsenderdusteni jõuti, suutsid Poola kaitsjad oma karistusala kontrollida.

Poolajad olid täna erinevad – esimene neist liialt otsiv, kus mängiti turvaliselt ning teine, kus mäng muutus lahtisemaks. Kuigi kohtumine ei pakkunud nii palju väravamomente, siis leidus väga häid näiteid teineteise julgestamisest, liinide asetusest, mängijate omavahelisest kaugusest ja muust, mida treenerina põnev jälgida on.

Sakslased domineerisid mängu ja otsisid väravavõimalusi veidi rohkem, aga kiirete söötudega üleminekud Poola esituses olid päris ohtlikud. Kuigi Robert Lewandowski väravat ei löönud, tõestas ta, miks ta siiski nii hea ründaja on – otsest väravavõimalust ei tekkinud, aga oma töö ja avanemistega suudab ta tekitada käike teistele. Arkadiusz Milikul tekkis neid täna paar tükki, kuid olukordi, mida vast teisel katsel ta realiseerida suudaks, täna noorel ründajal väravaks vormistada ei õnnestunud.

Mõlemad meeskonnad näitasid täna kivikõva kaitset ning kui mõelda tänavuse turniiri mitme favoriidi peale, siis näiteks inglased ja prantslased on olnud palju suuremas hädas kui sakslased ja poolakad. Kaitse on tugeva võistkonna tugitala, mille pealt on ründajatel ja poolkaitsjatel hea võimalusi luua. Edu kaitsefaasis võib sel turniiril väga oluliseks saada.

Tulemusega peaksid olema mõlemad võistkonnad rahul – nüüd oleneb alagrupi lõppseis viimase vooru mängudest. Kuigi Põhja-Iirimaal on kolm punkti, siis usun, et nelja punkti peal olevad Poola ja Saksamaa mõtlevad praegu grupi esikoha peale – nii on šanss saada play-off mängudeks endale soodsam vastane.