Teine poolaeg see muutus ning Brasiilia poolehoidjad tegid oma mängijate üle nalja, näiteks aplodeerisid irooniliselt. Igatahes oli suurepärane Belo Horizontes olla, kuigi oleks olnud tore näha võrdsemat mängu.

Kohtumine otsustati ära esimesel poolajal. Sakslased olid tänu treeneritele ning mängijatele kaitses taktikaliselt väga head ning nad hävitasid kodumeeskonna, kes oli rünnakul väga staatiline ning kes ei üritanud palli sakslaste kaitseliini taha toimetada.

Saksamaa oli väga terav, lõi palju võimalusi ning neil oli keskväljal alati üks lisamees abiks. Nende kaitse oli väga kompaktne ning mulle tundus, et brasiillased olid kuidagi liiga optimistlikud - mänguks valmistudes ei kohelnud nad sakslasi austusega. Sakslased teadsid, mida Brasiilia oma eelnevates mängudes tegi ning nad olid sellest õppinud. See oli kollektiivne võit. Brasiilia oli ettearvatav ja naiivne, sakslased aga mänguks väga hästi valmistunud.

Pärast 7:1 võitu Brasiilia üle on nad finaalis kindlasti favoriidid, ükskõik, mis teises poolfinaalis toimub. Usun, et hollandlased mängivad sakslastega sarnast mängu, kus on kompaktne kaitse ning tormatakse kiirelt vasturünnakule. Vahe on see, et Argentina ründajad on kiiremad, kui need, keda Brasiilia poolfinaalis kasutas.

Arvan, et Argentina domineerib mängu ja loob rohkem võimalusi, aga ütleks, et Holland võidab.