Belgia paremäär Mertens tekitas teravust, Venemaal oli esimesel poolajal probleeme. Kui võrrelda venelaste esitust avamänguga, siis olid nad rünnakul ja palliga palju enesekindlamad, aga loomingulisust ja otsutavat algatust jäi ikka puudu. Viimase 10 minuti jooksul aga Belgia surve pidevalt kasvas ja värav oli selle loogiline tulemus.

Venemaal ei ole peale Keržakovi keegi MM-finaalturniiril mänginud ja kui vaadata esimest kohtumist, siis Venemaa oli küll favoriit, aga nad kartsid nagu midagi. Kui Venemaa aastal 2008 EM-finaalturniiril poolfinaali pääses, siis tundus, et neil hakkab midagi tulema, aga võitnud pole nad seni veel midagi. Capello toob meeskonda palju noori, käib verevahetus, võib-olla on pilk juba suunatud nelja aasta pärast Venemaal toimuvale turniirile.

MM-finaalturniir on seni väga huvitav olnud – palju väravaid, palju üllatusi. Ma ei oodanud, et Saksamaa võidab Portugali nii suurelt, et Hispaania kukub välja jne. Tase on ühtlane ja kõrge, praegu ei ole veel sellist koondist, kelle kohta ütleks, et just see tuleb maailmameistriks – finaalturniiri ajal võib üks või teine avaneda.