Iraan mängiski distsiplineeritult ja panustas kontratele, kuid Bosnia oli siiski tugevam. Nende mängijad lükkasid hästi palli ja olid individuaalselt paremad. Pärast seda, kui Bosnia suurim staar Edin Džeko esimese poolaja keskel oma meeskonna juhtima viis, läks mäng lahtisemaks.

Iraan hakkas üritama, kuid neil midagi eriti ei tulnud ja Bosnia jätkas hea söödumänguga. Teine värav otsustas mängu ära, sest iraanlased läksid närviliseks ja hakkasid vigu tegema. Neil kadus kord ära ja oli tunda, et Bosnia lööb ühe veel. Pärast Iraani väravat võis siiski oodata, et nüüd hakkab juhtuma, kuid siis lõi hoopis Bosnia kohe kolmanda ja otsustas ka mängu saatuse.

Bosnia ja Hetsogoviina mängis atraktiivselt ja nad lõid kõvasti väravavõimalusi. Neil enam pingeid ei olnud, sest oli vaid võimalus üks võit ära võtta ja auga välja tulla. Nad suutsid oma oskusi pingevabalt näidata. Bosnia oli selgelt parem ja neil oli veel võimalusi väravaid lüüa.

Bosnia ja Hertsogoviinalt oodati enne turniiri palju ja vähemalt alagrupist Argentina järel teisena edasipääsu. Kuigi turniir oli Bosniale väike pettumus ja nad ebaõnnestusid, oli võit Iraani üle neile kokkuvõttes ikkagi väikeseks lohutuseks.

Argentina oli selgelt alagrupi parim meeskond.