Eesti Jalgpalli Liidu presidendi Aivar Pohlaku sõnul on kõik veel võimalik, kui Lindpere peatreener Tarmo Rüütliga ühendust võtaks ja selleks ise soovi avaldaks.

„Ütleksin, et olukord on täpselt samasugune nagu enne. Minu ja jalgpalliliidu seisukoht on endiselt sama – me ei pea õiglaseks teiste mängijate suhtes, et ta koondises oleks, aga nagu ma enne rõhutasin, siis on see puhtalt seisukoha väljendus. Otsuse selle kohta võtab vastu ikkagi peatreener koos kõikide mängijatega, sest see puudutab rohkem neid kui meid,” ütles Pohlak Delfile.

„See on printsipiaalne koondise sisetemaatika. Mina ei saa siin kuidagi võtta kellegi teise eest vastutust. Peatreener peab meeskonna mängudeks välja viima ja see on oluline. Kui Joel Lindperel nüüd tekib võimalus ja tahtmine Eesti koondise eest nendes mängudes kaasa teha, siis ta peab sellest peatreenerile teada andma ning siis peatreener ja mängijad peavad otsustama.”

Pohlaku sõnul oli ta Lindperega põgusalt ühenduses viimati 10 päeva tagasi. „Ta võttis minuga kontakti mu tütre kaudu, kes töötab Floras ning palus, et ma võtaksin temaga ühendust. Saatsin talle Skype’i kaudu palve, aga ta ei ole sellele reageerinud. Arvan, et ta ei oska sellega lihtsalt ümber käia. Minuga tal veel suhelda õnnestunud ei ole. Peale selle, mis ma ükskord ütlesin, kui Kiievist tagasi tulles SMS-e vahetasime, et räägime korra Skype’is. See oli kuskil 10 päeva tagasi. Ta saatis mulle oma Skype’i aadressi, millele ma saatsin kontakti vastuvõtu palve, aga sellele pole vastust tulnud.”

Järelikult mingi huvi Lindpere poolt oli siis ikkagi olemas? „Järelikult, jah,” vastas Pohlak.

„Rääkisin hetk tagasi Tarmo Rüütliga sellest. Ta ütleski, et olukord on praegu selline, et mingit uut informatsiooni ei ole. Leppisime kokku, et tema ja mängijad võtavad selle otsuse vastu. Mingeid arenguid, millest praegu rääkida oleks, ei ole."

Seega sisuliselt ei ole välistatud, et ta veel kontakti võtab ja koondisega liitub? „Jah, just täpselt!” lisas Pohlak.