"Joeli tuleb kasutada kuidagi nii, et saaks talle uue hüüdmine. Et saaks uue hüüdnime Joku, mitte Juki. Ju ta siis peab tegema midagi sellist, nagu teate, jokker on selline kaart, mis ei ole löödav, mis toob edu," naljales Rüütli ja lisas: "Võin isegi selle välja öelda, et ei pane teda põhisse, võtan teil ka pinged maha. Pingile ta mahub."

Vaata videost Rüütli kommentaari meedia eest kiivalt varjul hoitud Lindpere kohta. Allpool on toodud kõik Rüütlile esitatud küsimused ja vastused:

Tarmo Rüütli, on sul mänguplaan homseks tehtud?

Skeem on teada ja mängijad ka enamjaolt. Teeme veel homme mõned koosolekud ja siis on asi klaar. Nagu kõik mehed teavad, ma ei kiirusta koosseisu välja ütlemisega. Aga nad ei ole seepärast pinges, et nad ei tea, kes mängib või mis toimuma hakkab.

Kas need mehed, kes su kõrval istuvad (Dmitri Kruglov ja Martin Vunk), on algkoosseisus?

Jah. Nii palju võin öelda. Nemad on.

Kelle me ründesse paneme? Pigem pika ja aeglase või lühikese ja kiire mehe?

Paneks parem mõne pika ja kiire ette. Meil on neid mitu tükki.

On räägitud, et iirlaste tugevus on nende kaitse. Aga mis võiks olla nende nõrkus?

Meie tugevus on see, mis neile probleeme peab tekitama. Nii on see igas mängus iga vastasega. Ei oska veel öelda. Eks homme vaatame. Äkki ei olegi ühtegi nõrkust.

On sul valmis mõeldud, mida meestele enne mängu riietusruumis öelda, et pinged maha võtta?

Mul ei ole kunagi midagi valmis mõeldud. Kõik tuleb lambist. Kõik on iseenesest välja kujunenud. Oleneb situatsioonist, mis parasjagu juhtub. Mingit punnitamist ei ole. Pinged võtabki maha see, kui käituta harjumuspäraselt ja kui ei hakka midagi leiutama. Tegemist on tavalise ettevalmistusega tähtsaks mänguks. Nagu nad kõik on olnud. Meil ei olegi vähetähtsaid mänge.

Oleme Euroopas statistiliste näitajate poolest kauglöökides esirinnas. Olete videosid vaadanud, kui lihtsalt iirlased löögile lasevad?

Võimatu ei ole. Aga nad ei lase midagi lihtsalt teha. Kui on tüübid olemas, kellel on soov lüüa ja nad teavad, et neil on lööki... Neid olukordi mängus kindlasti tekib.

Kuidas sa iirlasi võistkonnana iseloomustaksid?

Kui ma videoid vaatan, siis unistan, et see oleks minu meeskond. Võiksin neid ise juhtida. Nad on kõik kvaliteetsed mängijad. Tiim, kelle vastu homme mängime, on väga hea.

Iiri ajakirjaniku küsimus: olete mõelnud, et eelolevad mängud võivad mõnele teie mängijale sillutada teed Premier League'i?

See on võimalik, aga seda ei garanteeri meile keegi. Tegelikult polegi see nii tähtis. Nad on praegugi heades meeskondades. Kui keegi saab Premier League'i, on hästi.