Voskoboinikov on endine Eesti jalgpallikoondise ja FC Levadia ründaja, kes karjääri jooksul mängis ka Nõmme Kaljus ja FCI Tallinnas. Samuti pallis ta Belgia, Venemaa, Rootsi, Aserbaidžaani, Gruusia ja Hiina klubides, teatab Levadia jalgpalliklubi.

Voskoboinikovil on UEFA B treenerilitsents ning ta omandab Tallinna Ülikooli tervise- ja sporditeaduskonnas magistrikraadi.

„Mul on hea meel uues rollis taas FC Levadiaga liituda. Alustasin 17-aastasena FC Levadias oma profikarjääri ning see klubi on minu jaoks eriline. Nüüd lõpetan oma mängijakarjääri ning ees seisab uus ja väga põnev väljakutse. Soovin oma uuele tööle täielikult keskenduda ja anda endast parima nii kogemuste, teadmiste kui mõtete näol, et aidata praegustel FC Levadia Jalgpallikooli noortel vutimeestel jõuda tippjalgpalli ning täita seeläbi oma unistused,“ ütles Voskoboinikov.

FC Levadia Jalgpallikooli värske spordidirektrina on Voskoboinikovi peamisteks ülesanneteks FCLJK ühtse treeningmetoodika juurutamine, täiendamine ja arendamine, noortetreenerite nõustamine ning kooli harjutusvaramu haldamine ja tõhustamine. Ühtlasi jätkab Voskoboinikov Jalgpallikoolis FC Infonet noortetreenerina.

Senine FC Levadia Jalgpallikooli spordidirektor Vladimir Vassiljev keskendub täielikult treeneritööle, jätkates FCI Levadia esindusmeeskonna abitreenerina ning FCI Levadia U21 ja FC Levadia Jalgpallikooli U15 meeskondade peatreenerina.

Spordiklubi FC Levadia spordidirektorina jätkab Sergei Pareiko ning FCLJK tegevjuhina Indrek Petersoo.