Järva sekkus mängu 90. minutil vahetusest, kui tuli väljakule just Neemelo asemele. Kuna Järva sai eelmise hooaja esiliiga B viimases mängus Tallinna FC Ararat TTÜ eest aga punase kaardi, mille eest ta polnud veel distsiplinaarkaristust kandnud, ei tohtinuks ta ka Infoneti vastu mängida.

"19. veebruaril saatsime kõikidele Premium, esiliiga ja esiliiga B meeskondadele kirja, kus märgitud kõik kehtivad karistused, sealhulgas ka Andre Järva mängukeeld," selgitas Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht.

"Puhtalt minu viga. Võtan süü enda peale ja lähen vabandan homme meeskonna ees - mängijad ja treener tegid oma töö kenasti ära," sõnas Kalju spordidirektor Sergei Terehhov Delfile. "Kontrollisin distsiplinaarkaristusi ainult Kalju alt, aga kuna registreerisime Järva viimasel päeval, siis tema keeld oli kirjas veel eelmise meeskonna juures. Väga karm õppetund mulle - loodan, et meeskonnale mitte saatuslik."

Olukorra tegi eriti tragikoomiliseks tõsiasi, et kui Kalju peatreener Igor Prins debütant Järvat viimasel minutil väljakule ei saatnuks, pääsenuks Kalju märksa kergemalt. "Kui mängukeeldu kandev pallur on kantud protokolli, ent ei osale mängus, määrame vastavalt juhendile rahatrahvi. Ju oli Kalju puhul antud juhul tegemist lihtsalt inimliku eksitusega, mis paraku maksis neile väga valusalt kätte. Vaielda pole siin midagi," sõnas Uiboleht.

Ta täpsustas, et hooaja jooksul klubidele pidevalt taolisi teavitusi ei saadeta. "Kaartide jälgimine on igaühe enda kohustus - selline kord toimib isegi koondiste tasemel. Loomulikult, kui kellelgi on kahtlus ja tehakse meile järelepärimine, vastame. Aga uue hooaja eel pidasime vajalikuks kõiki klubisid teavitada."

Kalju kaotus muudab Premium liiga hetkeseisu väga intrigeerivaks, sest nüüd on kahel suursoosikul tabelis null punkti. Mäletatavasti sai avavoorus kaotuse ka Tallinna Levadia, kes jäi alla Paide Linnameeskonnale 0:1.