Lepingu üksikasjad on Asteras Tripolis FC soovil konfidentsiaalsed, kirjutatakse FC Levadia koduleheküljel.

Juulis end Asteras Tripolis FC-le näitamas käinud Ivanov sõlmis Kreeka klubiga töölepingu pikkusega 2+2 aastat. Mängija sõidab Kreekasse homme varahommikul.

Vladislav Ivanov ütles FC Levadia pressiteenistusele, et unistas kaua võimalusest siirduda tugevasse välisliigasse ning lepinguni jõudmise üle on tal väga hea meel.

"Asteras Tripolis FC jättis klubina väga hea mulje, mängijad on sõbralikud ja mind võeti meeskonnas hästi vastu. Loodan väga, et Kreeka kõrgliigas ootab meid ees korralik hooaeg," ütles alates eelmisest suvest FC Levadia ridadesse kuulunud Ivanov.

Ivanov usub, et FC Levadia suudab Eesti meistritiitlit kaitsta ka ilma temata.

"Olen selles täielikult veendund, sest klubil on tasemel mängijad ja väga head noored. Vaatasin eilset kohtumist FC Floraga ja olin väga pettunud, et kohtumine jäi lõpuminutitel viiki. Igatahes hoian meeskonnale südamest pöialt ja soovin neile edu," sõnas Ivanov.

"FC Levadia andis mulle väga palju, sain end proovile panna UEFA Meistrite Liigas ja võitsin nii Eesti meistritiitli kui karika. Just FC Levadias mängides jäin ka välisklubidele silma ning teenisin lepingu Kreekas. Olen klubile ja president Viktor Levadale mulle usaldatud võimaluse eest tänulik," kinnitas Ivanov oma poolehoidu nüüd juba endisele koduklubile.