Paavo, kes asub tööle esindusmeeskonna peatreeneri Aivar Lillevere kõrval, on ühtlasi ka klubi kõige pisemate treeninggrupi uus treener. Äsja ülikooli lõpetanuna saab ta kohe oma teadmisi rakendada kolme meeskonna juures.

"Sisuliselt tähendab see seda, et me saime oma treenerite meeskonda ühe täienduse juurde. Esialgses plaanis, mis ka juunikuust käiku läks, oli ta ennekõike noortetreener. Kuid juba mõnda aega on ta tegelikult ka duubelmeeskonda juhendanud ning sellega näidanud üles oma initsiatiivi ja ambitsiooni asuda meestevõistkonna treeneri rolli," selgitas tagamaid klubi president Raiko Mutle klubi kodulehekülje vahendusel.

"Olude sunnil oleme meie Tölpusega pidanud natukene igal pool figureerima, aga et viia asi uuele tasemele ja teha kõike veelgi professionaalsemalt, siis leidsin, et vajame muudatust ka meestevõistkondade treenerite brigaadis. Eriti headmeelt teeb see, et järjekordselt, nagu mitmelgi varasemal korral, oli ajastus meie kasuks – õige lahenduse avanes ise meile. Nüüd saavad kõik oma rollile klubis veelgi intensiivsemalt keskenduda ja uusi vajalikke arenguid paremini ellu viia," lisas Mutle.

Kevin Paavo on lõpetanud Tartu Ülikooli kehakultuuri teaduskonnas kehalise kasvatuse ja spordi eriala ning omab jalgpalliliidu C-kategooria litsentsi. "Jalgpallitreeningutega alustasin 6-aastaselt Viljandi Tulevikus," sõnas Paavo. "Vahepeal olen jõudnud palli mängida ja õppida nii Tallinnas kui ka Tartus. On hea olla tagasi sünnilinnas ning tegeleda noorte treenimisega just Viljandis. Näen, et see klubi areneb õiges suunas ning selles protsessis osalemine on suur privileeg. Rõõm liikumisest ja jalgpallist on hea mängija arenemise aluseks. Positiivse treeningkeskkonna loomine on minu primaarseks eesmärgiks. Annan endast parima, et treenida noored tugevateks inimesteks ning parimateks mängijateks!"