"Mängud Floraga on alati põhimõttelised olnud ja ükskõik mis seisuga mäng lõpeb, see on väga tähtis nii klubi kui fännide jaoks. Võibolla isegi nüüd andestavad meile, et kaotasime punkte Tammeka vastu - seevastu võitsime ju Florat!" lausus neljandat kohtumist järjest skoori teinud Morozov mängujärgselt.

Kas reedene 1:1 viik Tammekaga mõjus Levadia meestele ka äratuskellana? "Ma ei ütleks, et see äratas. Kõik olid kurjad ja tahtsid tõestada, et see oli juhus. Reedel läheme tagasi Tartusse ja üritame näidata, kuidas asjad tegelikult käima peaks. Üritame lüüa rohkem väravaid ja samas kaitses mitte endale lasta."

29-kordne jalgpallikoondislane tunnistas, et olukord, kus Flora veel 90. minutil 1:1 viigivärava lõi, kuid lõpuks ikkagi punktideta jäi, tekitas omajagu tuliseid sõnavahetusi ka väljakul: "Ma ei hakka ütlema, kellele ma seda ütlesin, aga kui üks olukord mängus oli, siis ma ütlesin ühele Flora mehele, et oota-oota see tuleb tagasi ja tuligi! Ei tohi väljakul ka väga ülbeks minna."

Kui hooaja esimeses kohtumises tegi Levadia Floraga 0:0 viigi ning suuremaid väravavõimalusi ei tekitanud, siis täna oldi ründekolmandikul oluliselt konkreetsemad. Mis märtsi algusega võrreldes muutunud on? "No mis siin ikka - kokkumäng ja üksteise mõistmine on kindlasti paranenud. Arvan, et iga mänguga läheme paremaks. Flora mänguks sa ei pea eraldi häälestuma. Nendega mängud on alati vihased ja kõige tähtsam on siin võit. See, kuidas Floral hooaeg käib, see jääb nende asjaks, et kuidas seda parandada - meie mängime ikka oma mängu ja keskendume oma hooajale."

Hurt Flora võimaluste raiskamisest: üks faktor on kahe kõrval olev mentaliteet

FC Flora vs Tallina FC Levadia

Flora peatreener Norbert Hurt tunnistas, et täna ei jäänud ta rahule unise mängu algusega: "Kindlasti mängu algus oli see, millega ma ei saa rahul olla. Meeskond oleks pidanud siis duellides oluliselt tugevam olema. Andsime liiga palju ruumi Levadiale ja langesime ise liiga madalale. Teine poolaeg oli selgelt näha, et vastane valis pigem kaitsvama taktika ja me surusime oma mängu peale - tulime mängu tagasi. Aga võibolla liiga hilja, et rütmi hoida ja päris lõpus said emotsioonid võitu selles olukorras, mis toimus meie kastis."

Kas Florat rõhus täna ka teatav võidusurve, kus tabeliseisust tulenevalt kindlasti punktilisa vajati? "Raske öelda, ise ma seda ei tajunud. Meie jaoks oli see konkreetne mäng ja meil ei ole põhjust väga tabeliseisu vaadata. Meil on selgelt mäng korraga ja seda ma ei tunnetanud küll, et just selle taha see mängu algus täpselt jäi."

Florale on tänavu parajaks komistuskiviks saanud ka fakt, et kuigi väravavõimalusi tekitatakse korralikult, siis võrku jõuavad nendest šanssidest vähesed. Kuidas seda mänguelementi parandada? "See töö on pidev. Eks ta on detailide taga, et pead ründajana saama paremaks ja targemaks. Peame meeskonna sees kõvasti ründeideid arendama ja mängijatele on ka väga palju uut viidud. Teine asi on ikkagi see kahe kõrval olev mentaliteet - ka usk endasse peab olema. Soov lüüa peale ja väravat peab olema kõrge."