Kahe suure ajalooga klubi duelli asus esimesel poolajal penaltist juhtima Trabzonspor, end teisel kolmveerandtunnil arenes kohtumine neile juba oluliselt mustemates (punasemates) toonides.

Nimelt saadeti 59. minutil kahe kollasega väljakult ära Ozer Hurmaci ja neli minutit hiljem tõi Lukas Podolski tabloole viiginumbrid. Sellega Trabzonspori piinad aga alles algasid.

70. minutil saadeti samuti teise kollasega duši alla külaliste kaitsja Aykut Demir, kes esimese hoiatuskaardi just Hurmaci punase ajal vaieldes teeninud oli. Olenemata kahe mehega vähemuses mängimisest suudeti 1:1 viigiseisu siiski peaaegu lõpuni hoida.

87. minutil aga kõik muutus, kui kastis kukkus Galatasaray ründaja Umut Bulut ning peakohtunik Deniz Bitnel seepeale penalti määras. See otsus enam Trabzonspori meestele pähe ei mahtunud ja jätkuolukorras teenisid otse punase nii Luis Pedro Cavanda kui Salih Dursun. Eriti omapäraselt käitus neist Dursun, kes vihahoos mahakukkunud punase kaardi üles korjas ja seda kohtuniku suunas näitas.

Teenitud penalti suutis Galatasaray poolelt Selcuk Inan ka realiseerida ja seega võttis kodumeeskond magusa 2:1 võidu 7 mehega lõpetanud Trabzonspori üle.