"Viibisin erinevate klubide juures testimistel ja seiklesin ühest kohast teise kokku 20 päeva," sõnas Lindpere tänasel pressikonverentsil. "Olen väga õnnelik, et saan ennast proovile panna uues keskkonnas ja elada kaks järgmist aastat maailma ühes suuremas metropolis," ei varjanud Eesti koondise poolkaitsja rahulolu.

Lindpere sõlmis New York Red Bull meeskonnaga 2+1+1 lepingu ehk klubil on nelja aasta jooksul esmaõigus tema lepingut pikendada. "Sõidan New York 4. või 5. veebruaril ja liitun meeskonna treeningutega mõned päevad hiljem. Suundume kaheks nädalaks Florida laagrisse ja sealt edasi Bahamale," tutvustas Lindpere ees ootavat reisikava.

"Uues klubis loodan nihkuda enda lemmikpositsioonile, milleks on keskpoolkaitsja koht. Klubi värske peatreeneri Hans Backe´ga vesteldes tuli sellest juttu ja loodan siiralt, et nii ka läheb. Olen oma parimad esitused koondises teinud just keskpoolkaitses mängides," oli Lindpere hinnang.

"Kuigi klubiotsingud venisid üsna pikale, olin kindel, et mõne korraliku pakkumise ikka saan. Tagataskus oli Tromsö variant kogu aeg olemas, kus mind jätkuvalt taheti. Lootsin siiski enamat ja nii ka läks. Selle tegin endale kohe selgeks, et Eestisse naasemine ei tule kõne alla. Tean enda taset ja välisklubi mitteleidmise korral loobunuks lihtsalt mängimisest."

VAATA VIDEOST: